Main Page Sitemap

Bitcoin käyttö suomessa


bitcoin käyttö suomessa

bitcoinin alkuperäiskehittäjiin lukeutuva suomalainen Martti Malmi omaisuutta, joka hänellä oli parhaimmillaan hallussaan 55 000 bitcoinin muodossa jos valuutan arvo olisi tuolloin ollut nykyisellä tasolla. LUE LISÄ aiheesta: Tivi: Suomen takavarikoiman Bitcoin-kasan arvo räjähti huutokaupataanko miljoonapotti? Kauppalehti kysyi mieheltä, onko hänellä vielä bitcoineja taloudellisen vapauden verran sekä onko Suomessa henkilöitä, jotka säilyttivät kolikkonsa ja ovat nyt bitcoin-miljonärejä.

Viikkokatsaus 19: Suomen keskuspankki linjaa: Bitcoin ei ole raha Bitcoininsa pilkkahintaan myynyt suomalaismies paljastaa

Suomen keskuspankin näkemys Bitcoinista, FBI:n Silk Road -bitcoinit, ja jamaikalaisen rattikelkkailujoukkueen Dogecoin-yllätys. Virtuaalivaluuttaa ei ole aiemmin saanut myydä, mutta nyt myynti sallitaan käyttäjien välisessä kaupassa Ebay Classifieds -osiossa, jossa Ebay ei toimi välikätenä. Indonesian keskuspankista varoitellaan ihmisiä olemaan varuillaan Bitcoinin kanssa. Tuolloinen tietotekniikan opiskelija törmäsi netissä bitcoinin kehittäjänä tunnettuun Satoshi Nakamotoon. Lue koko haastattelu Kauppalehdestä. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Lisäksi hän paranteli bitcoinin koodia sekä perusti sille foorumin.

Bitcoin käyttö suomessa
bitcoin käyttö suomessa


Sitemap