Main Page Sitemap

Ei bitcoin ole mitään todellista arvoa


ei bitcoin ole mitään todellista arvoa

on koostanut sivuilleen tietopaketin louhinnan sähkönkulutuksesta. Yleensä tällaiset romahdukset tarjoavat loistavan ostopaikan kryptosijoittajalle. Irrational Exuberance (sama kirja löytyy halvimmalla, amazonista.) Kirjassa Robert Shiller selittä miten talouden hintakuplat rakentuvat, erilaisia teorioita niiden taustalla vaikuttavista ajureista sekä esittelee omissa tutkimuksissaan kerämänsä dataa siitä, mitä ihmiset ajattelevat markkinoista eri aikoina. Lukittuna on hieman yli 13 Bitcoinia, joiden arvo on nykyrahassa yli 110.000 dollaria. Hyvä spekulatiivinen sijoituskohde on sellainen, josta päsee nopeasti eroon sällä kuin sällä. Bitcoinien tarjonta ei voi kasvaa mitenkän, vaan ainoastaan vähentyä. Kiina blokkaa tällä hetkellä Google Play Storen sekä osia App Storesta. Lopuksi täytyy vielä todeta, että Bitcoin-huuma vaikuttaa analogiselta 2000-luvun internetkuplan Cisco Systemsiin.

Tulppaanit näyttävät kauniilta, mutta niillä ei ole todellista käyttötarkoitusta.
Bitcoin näyttä rumalta, mutta se toimii kuin 80-luvun junan vessa.
Kai sä nyt sen verran tajuat, että osakkeiden arvo perustuu pitkälti oikeisiin asioihin ja odotuksiin niistä ja ne paisuneet odotukset on se mahdollinen kupla?
Kryptorahalla sen sijaan ei ole mitän muuta arvoa kuin se, minkä joku ehkä siitä haluaa maksaa.
Jos kukaan ei sitä halua, se on arvoton.

Diy bitcoin miner, Luoda bitcoin osoite python, Creat bitcoin-sivustolla,

Sijoittajien näkökulmasta nämä hard forkit näyttävät kuitenkin suurimman osan ajasta erittäin epäilyttäviltä. Tämän vuoksi kryptovaluutta sopii erinomaisesti esimerkiksi asunto- ja jalokivikauppaan. Vitsinä aloitettu DogeCoin on esimerkiksi tällä hetkellä 500 miljoonan dollarin arvoinen. Tämä aiheuttaa kovaa laskupainetta markkinoilla, jos kyseessä on yksi markkinoiden suurimmista pörsseistä. Mitä jos louhinta lakkaa kannattamattomudeen takia? Bitcoin ei ole kaunis, mutta se on aidosti hyödyllinen. Ennätysmatalat kurssit antavat luonnollisesti erinomaisia ostopaikkoja niille, joille aikaisemmat hinnat ovat tuntuneet liian tyyriiltä. Gox oli aikoinaan ylivertaisesti maailman suuri bitcoin-pörssi, kunnes se joutui vuoden 2013 loppupuolella hakkeroinnin kohteeksi. Bitcoinissa ei ole taustalla mitän arvoa, johon kurssi voisi perustua. Minulla ei myöskän ole näkemystä siitä, mikä on Bitcoinin tai muidenkaan kryptovaluuttojen asema tässä yhteiskunnassa 10 vuoden pästä. Nyt jos Bitcoinin kurssi on laskenut rajusti, niin ehkä näillä isommilla pelureilla on isommat motiivit heittä lisä vettä myllyyn ja hyötyä tästä paras ilmainen forex vps paniikista.

ei bitcoin ole mitään todellista arvoa


Sitemap