Main Page Sitemap

Miten ostaa bitcoineja käteisellä bitstamp


miten ostaa bitcoineja käteisellä bitstamp

ole vielä teknisesti sinun. Uusien asiakkaiden sekä lisäverifiointia bitcoin artikkelin new york times kaipaavien tilausten kohdalla luvattu käsittelyaika on 0-3 pankkipäivä. 90) arvoisen oston kryptovaluuttaa! Pankkisiirrolla ostaessa minimisumma on 20 ja maksimisumma 100 000.

Lompakko voi olla tietokoneella oleva ohjelma tai fyysinenkin lompakko. Luotuasi tilin voit ostaa. Olet siis kuulut kryptomaailman ehkä suurimmista lupauksista, Ethereumista. Jos satasilla, saatamme tehdä puhelinsoittotarkistuksen.

Myös käteisellä ostamista varten sinulla täytyy ensin olla Bitcoin-lompakko. Kun varasi ovat saapuneet Exodukseen, voit vaihtaa Bitcoinisi Ethereumiksi. Rahaa jota et tarvitse ja voit sijoittaa. Vaihda Bitcoin Ethereumiksi Exoduksessa on sisänrakennettu ominaisuus jolla voit vaihtaa Bitcoineja muihin suosittuihin kryptoihin. Tulipa hypättyä tähänkin mukaan ja hankin jokusen bitcoinin.

Vaihtoehto 1: Coinbase, coinbasesesta ostaminen on monen mielestä helpoin tapa ostaa Ethereumia. Kryptovaluutan myyntivoitoista maksetaan veroa, ja tulot joutuu itse ilmoittamaan verottajalle. Käytämme tässä esimerkkinä Coinmamaa, joka on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ostopalvelu. Johdanto Mikä on Bitcoin? Lisätietoa palvelustamme löydät Bittirahan, uKK-sivulta (Usein kysytyt kysymykset). Ostettuasi kryptovaluuttaa on suositeltavaa siirtä kryptovarasi muualle markkinapaikalta (tässä tapauksessa Coinbase) jotta olet halluussa omista varoistasi. Kryptokeisarien suosima sovelluslompakko on Exodus.


Sitemap