Main Page Sitemap

Bitcoin-transaktioiden kustannusten tänään


bitcoin-transaktioiden kustannusten tänään

hinta ei enä nousekkaan 100 viikossa, niin se viimeinenkin argumentti ostaa Bitcoineja katoaa. Käytännössä olen asettanut kuvaan pällekkäin klassisen esityksen kuplan anatomiasta ja Bitcoinin hintakuvaajan. Jos pätät ostaa Bitcoineja, niin kannattaa todellakin miettiä, miksi juuri sinä osaat ostaa liian halvalla. Uusien sijoittajien tuotto perustuu siihen, että löydät jostain sinua tyhmemmän uuden sijoittajan, joka maksaa sinulle korkeamman hinnan ( netdania forex hinnat ja kaavioita greater fool theory ). Tätä argumenttia kuulee varsin usein kaikkien kuplien yhteydessä.

Bitcoin-transaktioiden kustannusten tänään
bitcoin-transaktioiden kustannusten tänään

Alla siis hahmotelma näistä kahdesta kuvasta, jotka olen Twiitissä yhdistänyt. Tämän jälkeen transaktio hyväksytän henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka sijaitsevat bunkkerin eri osissa. Koska Bitcoinia itsessän ei juurikaan myydä lyhyeksi, niin Bitcoin -kaupankäynnistä puuttuu romahdusta jarruttava komponentti, mikä löytyy esimerkiksi osakkeista lyhyeksimyynnin takia: Kun lyhyeksi myyjät lunastavat bitcoin-salt lake city voittoja ja sulkevat positioita, se aiheuttaa ostopainetta ja siten jarruttaa kurssilaskua. Onko Bitcoin -ekosysteemissä komponentteja, jotka saattavat aiheuttaa tällaista refleksiivisyyttä ja ennen kaikkea kurssilaskua voimistavalla tavalla. Kryptovaluuttoihin sijoittava henkilö tulee nopeasti tutuksi erilaisten ongelmatilanteiden kanssa.

Vai oletko kenties lukenut nuo argumentit netistä tai kuullut kaverilta. Xapon taustalla on argentiinalainen, wences Casares, joka on myynyt miljoonilla euroilla aiempia teknologia-alan yrityksiän. Bitcoinin arvo on vaihdellut sen historian aikana reilusti. Bitcoinin kohdalla ongelmia on aiheuttanut paljon se, että juuri pahimpien romahdusten aikaan pörssejä on suljettu ja kaupankäynti on ollut melkein mahotonta tai hyvin hidasta. Toki se on todettava, että lähes kaikki isoimmat markkinapaikat toteuttaa transaktiot sisäisesti ja vasta sen jälkeen nämä viedän  isoina blokkeina lohkoketjuun. Indeksi kuvaa siis niiden ihmisten prosenttiosuutta kyselyyn vastanneista, joiden mielestä markkina ei ole yliarvostettu: Professori Robert Shillerin esittämä tutkimusdataa sijoittajien luottamuksesta arvostustasojen suhteen ( lähde ). Palvelun ollessa jumissa ei apua tule myöskän asiakaspalvelusta.


Sitemap