Main Page Sitemap

Reaaliaikainen bitcoin hinta ticker


reaaliaikainen bitcoin hinta ticker

muutat minkä vain kryptovaluutan euroiksi tai dollareiksi tai toiseksi kryptovaluutaksi. Suurin osa (46) ei osannut sanoa, ja loppujen änet jakautuvat tasan kyllä ja ei änien kesken. Options Last Updated: seconds, upVotes 0, graph Options nbspShow News nbspShow SMA nbspShow EMA nbspShow Legend nbspDonchian Channel nbspLog Scale nbspCandlestick nbspBid/Ask Lines stamp: gox: coinbase: bfnx: kr: gox: gox: btcchina: gemini: bfnxbch: bfnxeth: goxAU: / - 60 min vol: Bought: Sold: Bids. Voit vetä graafia edestakaisin ja näin näet historiallisia hintoja kauempaakin. Suurin osa piti uutta sivustoa vanhaa parempana.reaaliaikainen bitcoin hinta ticker

Live price charts and market data for Bitcoin, Ethereum, and more. Get Bitcoin/USD Bitstamp (BTC:Exchange) real-time stock"s, news and financia l information from cnbc.

50 000 bitcoinin potti oli markkinahinnaltaan. Ovelat sijoittajat ovat tietysti huomanneet, että bitcoinin kohdalla tällaiset dipit ovat olleet mitä parhaimpia ostopaikkoja, sillä aikaisemmin bitcoinin kurssi on lähtenyt korjausliikkeiden jälkeen nopeasti palautumaan nousujohtoiseksi. Ticker näyttä hinnan muutokset viimeisten 60 minuutin ajalta ja sen voi kuka vain upottaa omalle sivustolleen. 12,5 miljoonan euron arvoinen. Kokeile esimerkiksi montako euroa yksi Bitcoin on, montako dollaria 1,5 Ethereumia on, mikä on BTC:n ja ethos:sen suhde. 30 vastasi myöntävästi: heistä noin puolet kertoivat menettäneen mielestän ison summan ja puolet pienen summan. Vaikka kysynnän ja tarjonnan laki ei ihan kaikkea voikaan selittä, pitä se silti muistaa, kun pohditaan miksi Bitcoinilla on arvoa.

Yltä löydät Bitcoinin reaaliaikaisen kurssin (BTC). Mistä tässä kaikessa oikein on kyse? Loistavan työkalun tarjoaa m -lompakko.


Sitemap